Monday, April 5, 2010

Korang Klik , Korang Dapat Duit !!!!!!!!

Ok , kali nie aku x tulis pasal diri aku yang abnormal ni . Kali nie aku nak kongsi ngan korang camner nak dapat kan duit dengan hanya satu klik . Memang sukar dipercayai , tapi sebenarnya kita jer x tahu yang benda macam nie wujud . Program nie dipanggil PTC (pay to click) dan banyak bilangannya . Ape yang kita perlukan untuk menyertai program nie adalah :

1. PC
2. internet
3. masa terluang
4. akaun paypal . (klik disini utk buat secara percuma!)


Di sini aku telah menyediakan 2 buah website PTC yang sedang aku gunakan sekarang nie . website nie boleh di percayai dan bebas spam . Hasil yang di perolehi juga boleh la klau nak buat bayor bil air ngan api .

PTC site yang pertama adalah NeoBux . Neobux adalah sebuah ptc site yang boleh dipercayai dan merupakan yang paling popular dalam spesisnye . Neobux manawarkan USD0.02 setiap iklan yang di klik dan boleh cash out bila dah mencecah USD20.00 . Untuk menyertai Neobux , klik pada banner di bahagian Jom join! atau klik sahaja di sini .

PTC site yang kedua nie pulak Ten Dollar Click . PTC site yang nie memang menarik sebabnye. . . . .korang dibayar USD10.00 bagi setiap iklan!!!! Memang gempak kan?! So , ape tunggu lagi ? jom la join skarang ! Klik pada banner pada Jom join! atau klik sahaja kat sini .

Itu sahaja yang aku mahu kongsi ngan korang buat masa nie . Klau aku tahu ape2 lagi aku akan kongsi ngan korang . Sebarang pertanyaan sila ajukan kepada saya dengan senang hati .

Ps: Student pun bleh buat jugak klau ko nk bli iphone. . . .huhuhuhuhu


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

V.I.P