Sunday, October 24, 2010

Luahan Hati Budak Emo

Sebenarnya saya nak sangat bagi tahu yang saya suka sangat kat awak . Saya suka lihat senyuman awak tu . Setiap kali saya lihat senyuman awak tu , ia bagaikan memberi tahu supaya untuk terus bertahan dan brusaha sedaya upaya . . . Bagi saya , awak nie comel sangat dan lagi comel daripada domokun kawan saya . Mungkin sebab awak comel yg menyebabkn saya berdebar-debar bila melihat awak . Saya suka melihat cara pemakaian awak . . .awak pakai pakaian yg menutup aurat tapi masih bergaya dan kelihatan cantik . Sebab tu saya bertambah suka kat awak . . .Awak juga seorang yg cerdik pandai. . .bagi awak ilmu tu penting . Mungkin sebab tu la saya brtambah suka kat awak. . .

Namun , saya tak dapat meluahkan prasaan yang membuku dalam hati kecil saya nie kepada awak . Sebab banyak perkara akan berubah kalau saya meluahkn prasaan saya terhadap awak . Awak mungkin akan melarikan diri dari saya dan saya mungkin kehilangan seorang kawan yang baek gara2 saya pentingkan diri saya . Mungkin juga hati saya akan terluka seperti biasa yg berlaku kepada saya. . .BUDAK EMO .

Saya ingin sangat menjerit SAYA SAYANG AWAK dan saya nk menjadi org yang menjadi rakan kongsi masalah awak , kegembiraan awak dan kesedihan awak. . .Tp mungkin sume tu tak akan berlaku kerana saya hanya lah BUDAK EMO yng ingin dicintai awak. . .


4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

V.I.P